در روزهای اخیر خبری منتشر شد مبنی بر اینکه مرکز حفاظت واطلاعات قوه قضاییه در راستای عمل به تأکیدات مکرر رئیس دستگاه قضا در برخورد قاطع و قانونی با پدیده کارچاقکنی، غصب عنوان مقامات و همچنین ادعاهای واهی نفوذ در دستگاه قضایی که موجب بیاعتمادی اقشار مختلف و مخدوشسازی امنیت روانی جامعه میشود، باند بزرگ ارتشاء را شناسایی و متلاشی کرد.
سرکرده این شبکه سازمان یافته با حضور در مراسمات مذهبی و سوءاستفاده از تصاویر مسئولان نظام، اقدام به غصب عنوان مسئولان امنیتی و قضایی کرده و با القای ارتباط با نهادهای حکومتی و قضایی، پس از اغفال اصحاب پرونده، با معرفی و حضور وکلای دادگستری در پروندههای قضایی ضمن قانونی جلوه دادن اقدامات خود، کارچاقکنی میکرد.
معرفی تعدادی از وکلای دادگستری به عنوان رُخ در پرونده و سعی در تطمیع و پرداخت رشوه، از جمله شگردهای متهم بوده است.
رُخ شدن در پرونده یعنی چه؟
استفاده از وکلای دادگستری به عنوان رُخ در پروندهها، به این معناست که در ظاهر به منظور قانونی جلوه دادن اقدامات، انتخاب وکیل و تفویض وکالت برای انجام مراحل دادرسی انجام میگیرد اما در واقع عواملی پشت پرده وجود دارند که با نفوذ در دستگاه قضایی با استفاده از روشهای غیرقانونی مانند پرداخت رشوه و تطمیع سعی در انجام کار دارند.
به همین جهت وکلای کم تجربه باید توجه داشته باشند که در پروندههایی که قبول میکنند از طریق شگرد مفسدین تبدیل به رخ در پرونده نشوند.
منبع:
میزان
«« بازگشت
تاریخ درج: 1403/06/13