آقای دبیر ستاد امر به معروف! طرح ندادن بلدی؟


آقای دبیر ستاد امر به معروف! طرح ندادن بلدی؟

هاشمی گلپایگانی دبیر ستاد امر به معروف که قبل از درگذشت مهسا امینی در مقر گشت ارشاد تهران در خیابان وزرا، شاهد اظهارنظرهای به شدت عجیب از سوی او بودیم؛ بعد از مدتی سکوت و عزلت‌نشینی بازهم به زبان آمد و حرف‌های شاذی زد که ناظران اجتماعی را انگشت به دهان گذاشت که مگر می‌شود یک انسان با دیدن این همه پدیده اجتماعی پیش روی خود بازهم به سمت نفرت پراکنی حرکت کند؟

قبل از ادامه بحث بهتر است، حرف‌های تازه او را بخوانیم:

   *چند میلیون راننده تاکسی‌ اینترنتی اگر بدانند که با سوار کردن فرد بی حجاب جریمه می‌شوند بالای 50 درصد مشکل کشف حجاب در خودروها حل می‌شود و در این صورت 4 میلیون آمر به معروف و ناهی از منکر بدون هرگونه تنشی خواهیم داشت.

   *خروجی طرح جامع عفاف و حجاب ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور بازگشت عفاف و حجاب به روال قانونی و طبیعی خود و خروج از التهاب و هنجارشکنی ظرف 2 سال است.

   *نمایندگان مجلس در حرکتی سیاسی- انتخاباتی به وزارت آموزش و پرورش اجازه دادند 25 هزار نفر را استخدام و ظرف تنها 18 روز گزینش کند. با این نحوه گزینش، احتمال اینکه معلمانی بی اعتقاد به دین وارد مدارس شوند بالاست و بعد انتظار داریم که خروجی مدارس، دختران باحجاب باشد!

   بارها نوشته‌ایم  مردم را در برابر هم قرار ندهید اما به نظر می‌رسد مهم‌ترین هدف این آقا و ستاد امر به معروف، قرار دادن مردم روبروی هم است. با این کار مردم دیگر در برابر پلیس به عنوان ضابط گشت ارشاد نیستند بلکه رو به روی هم قرار دارند. مسافر در برابر راننده و راننده در برابر مسافر!

  کجای دنیا را می‌شناسید که به همین راحتی از در برابر هم قرار گرفتن مردم حرف بزنند و آن را ستایش کنند؟

   نمی‌دانم تعریف آقای دبیر ستاد امر به معروف از حجاب و بی‌حجاب نیست اما اگر قرار باشد که مسافران بی‌حجاب به زعم شما سوار تاکسی‌های اینترنتی نشوند، این تاکسی‌ها بعد از مدتی باید جمع کنند و بروند، چون بسیاری از مسافران آنها دختران این سرزمین هستند و بر اساس مشاهدات در تمام این سال‌ها حجاب عرفی این زنان و دختران بنا بر تعریف شما بی‌حجابی است.

   احتمالا دختر و همسر همان راننده هم حجاب همان مسافران را دارند.

  بعد چه کسی به شما اجازه داده است که مردم را از دسترسی به امکانات اجتماعی محروم کنید؟ طبق کدام قانون به دنبال ایجاد شهروند درجه یک و دو بر اساس حجاب هستید؟ مردم مالیات می دهند تا خدمات بگیرند و تازه هزینه این خدمات را هم می پردازند.

   هاشمی گلپایگانی به مسئله گزینش اشاره کرده است که نکته بسیار خوبی است. یکی از مشکلات اساسی امروز کشورما همین گزینش‌هاست. آدم‌های متخصص به خاطر اینکه نمی‌دانند از کدام در دانشگاه تهران یا مکان‌هایی که در شهرستان‌ها در آن نماز جمعه برگزار می‌شود، وارد یا خارج می‌شوند، پشت در استخدام مانده‌اند و دیگران که شایستگی حضور در آن پست و مقام را نداشتند راهی وزارت‌خانه شدند.

   همین است که وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش در آغاز دولت رئیسی، پیاده روی اربعین را به عنوان بخشی از روزمه خود به مجلس می‌دهد!

  بهتر است دبیر ستاد امربه معروف و البته رئیس آن حجت‌الاسلام صدیقی امام جمعه موقت تهران، به جای دادن طرح‌های عجیب، پاسخگوی رفتار و تصمیم‌های خود در این مدت باشند.

   کیست که نداند بسیاری از حساسیت‌ها به گشت ارشاد در کشور از زمانی آغاز شد که این آقا هر روز در مورد حجاب و گشت ارشاد حرف زد.

   کاش ایشان مثل دو، سه هفته اخیر سکوت اختیار می‌کرد تا ما فکر می‌کردیم  ایشان در افق محو شده است.

منبع: عصر ایران

«« بازگشت

تاریخ درج: 1401/07/18